Total: 0,00 SEK

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Hur beställer jag i Shoppen?

1: Kundvagnen

Välj de produkter du vill beställa genom att klicka på "Lägg till i varukorgen" -knappen. Detta lägger ditt val i vagnen. Du kan ändra antalet produkter genom att klicka på rutan "Ta bort" för att ta bort markeringen eller avbryta orderprocessen. Genom att klicka på "Kassa" -knappen kommer du att gå till nästa ordersteg.

2: Kassan

Vänligen logga in med din e-postadress och ditt lösenord om du redan har ett kundkonto, annars anmäl dig som ny kund. Dina uppgifter kommer att samlas in, bearbetas och användas i enlighet med skyddsföreskrifterna (meddelande om dataskydd). Annan användning eller upplysning till tredje part sker inte. Genom att klicka på "Nästa" knappen kommer du att gå till nästa order steg.

3: Kontrollera faktureringsadress / välj betalningsmetod

Kontrollera nu din faktureringsadress och ange önskad betalningsmetod. Genom att klicka på knappen "Nästa" kommer du till nästa order steg.

4. Kontrollera leveransadressen / välj fraktmetod

Kontrollera nu din leveransadress och ange din önskade fraktmetod. Genom att klicka på knappen "Nästa" kommer du till nästa order steg.

5. Slutför beställningsprocessen / Villkor och sekretesspolicy

Du får en översikt över din beställning: de valda produkterna, frakt- och faktureringsadressen och dina kontaktuppgifter. Kontrollera om all information är korrekt och läs noggrant de allmänna villkoren och avbokningsreglerna. Du kan bara fortsätta med ordern om du godkänner villkoren och sekretesspolicyen (kryssrutor). Genom att klicka på knappen "skicka order" skickar du din beställning till oss. Härmed gör du ett juridiskt bindande köp.